Anders Hansen lagde solidt fra land

Golfspilleren Anders Hansen fik en fornuftig start på Buick Invitational på den amerikanske PGA Tour. Efter første dagen ligger han fire under par.

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Måske har Anders Hansen ikke ligefrem væltet Amerika. Men den 36-årige golfspiller har bestemt lagt et solidt fundament for sit eventyr på PGA Touren.

På første runde af Buick Invitational ved San Diego gik Anders Hansen i fire slag under par, hvilket placerede ham på en delt 27.-plads, da størstedelen af feltets 156 spillere havde spillet de 18 huller.

Danskeren angreb banen klogt, men det gode spil blev skæmmet en smule af en lidt rusten putter på de drilske greens. Alligevel blev det til fem birdie og kun en enkelt bogey.

Tiger Woods tog hul på sæsonen i den californiske turnering. Han begyndte med to bogeys efter tre huller, men vanen tro formåede han at stoppe blødningen og endte seks under par på en plads lige omkring top 10.

Nok til at true Brandt Snedeker helt i front var det dog langt fra. Han gik 11 slag under par. Allerede efter 10 huller var den 26-årige PGA-rookie 10 slag under.

/ritzau/