Anders Hansen fik kæmpet sig tilbage

Anders Hansen var tæt på at sætte sin gode placering i Bob Hope Chrysler Classic over styr, men fik alligevel kæmpet sig tilbage på en fornem finish.

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere

Golfspilleren Anders Hansen gik natten til fredag dansk tid endnu en flot runde i PGA-turneringen Bob Hope Chrysler Classic. Danskeren kom sig ovenpå en skidt start, og spillede sig på de sidste huller godt tilbage i førerfeltet og sluttede dagen i to under par, hvilket giver ham en øjeblikkelig 18.-plads i turneringen.

Da danskeren teede ud på første hul var der dog ikke meget, der tydede på en god dag i den californiske varme. Med en bogey og endnu en på fjerde hul, så det bestemt ikke godt ud for Anders Hansen. Og det blev ikke bedre, da han brugte syv slag på at få puttet kuglen i hul på bane fem. Herefter fik den nyslåede PGA-spiller dog styr på sit spil, hvilket resulterede i fire birdies og en enkelt eagle - og en samlet score for hele dagen på 70 slag.

Sammenlagt efter de to første runder er Anders Hansen syv under par. Danskeren har dermed fem slag op til Justin Rose, der efter andendagen ligger i spidsen af den amerikanske PGA-turnering.

/ritzau/