Ancelotti kryptisk omkring fremtiden

Carlo Ancelotti er ikke sikker på, at han får lov til at fortsætte i Real Madrid i næste sæson. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Carlo Ancelotti kan have stået på sidelinjen for sidste gang for Real Madrids hvidblusede spillere.

Onsdag var en rædselsfuld dag for Real Madrids italienske træner Carlo Ancelotti. Først modtog han en karantæne på to ligakampe, som er Real Madrids sidste to i sæsonen, og om aftenen kunne han se sit hold ryge ud i det europæiske mørke med et Champions League-exit til Juventus.

I forvejen er Real Madrid slået ud af pokalturneringen, og derfor er der ikke flere kampe i denne sæson for Ancelotti. Hvad endnu værre er, at han ikke har formået at bringe holdet frem til trofæer i denne sæson udover VM for klubhold i december.

Dermed hænger fyringsspøgelset allerede over italieneren, som er en post, hvor Real Madrid altid har været kendt for stor rotation.

Det var da også en fåmælt Ancelotti, som mødte den sultende internationale presse efter nederlaget til Juventus.

»Jeg vil gerne fortsætte. Men jeg ved ikke, om jeg er her næste sæson. Vi har 15 dage tilbage og to kampe. Derefter mødes jeg med klubben for at aftale min fremtid,« sagde Real Madrids træner til det britiske medie Sky Sports.

Carlo Ancelotti ærgrer sig især over nederlaget i sidste uges opgør i Torino til de italienske mestre.

»Vi tabte kampen i den første kamp. I aften spillede vi vores bedste. Vi havde masser af chancer, men vi var uheldige. Jeg synes, Gareth Bale spillede bedre. Han arbejdede hårdt - ligesom resten af holdet. Vi gjorde vores bedste,« fortalte en skuffet Ancelotti.