Amerikansk stortalent har vinderopskriften klar mod Wozniacki

caroline-wozniacki
Caroline Wozniacki spiller sin andenrunde-kamp ved WTA Tour-turneringen i Auckland på New Zealand mod det amerikanske stortalent Taylor Townsend onsdag morgen dansk tid. Fold sammen
Læs mere

18-årige Taylor Townsend håber, at hun onsdag morgen dansk tid erobrer karrierens foreløbig største sejr i sin kamp i anden runde ved WTA Tour-turneringen »ASB Classic« i Auckland på New Zealand.

Her møder hun ingen ringere end Caroline Wozniacki - en spiller, som Taylor Townsend roser i store vendinger.

»Hun laver stort set ingen fejl. Mod sådan en spiller fristes man ofte til at forcere. Det vil jeg naturligvis forsøge at undgå. For mit vedkommende handler det om at være solid og udnytte de muligheder, der opstår undervejs,« siger Taylor Townsend til turneringens hjemmeside.

Caroline Wozniacki glæder sig over, at hun er videre i turneringen efter en stensikker to-sæts-sejr over Julia Glushko.

»Det var måske ikke det mest smukke tenniskamp, der er spillet, men jeg vandt og er videre. Det var det vigtigste,« sagde Caroline Wozniacki, der ikke tidligere har mødt Taylor Townsend.

Men amerikaneren er et stort talent. Hun vandt pigesingle-rækken ved Australian Open i 2012 og nåede i fjor tredje runde ved seniorernes Grand Slam-turnering French Open i Paris.

»Hun slår godt til boldene, så det er en spiller, jeg har stor respekt for,« siger Caroline Wozniacki.

Kampen mellem Caroline Wozniacki og Taylor Townsend bliver ifølge arrangørerne tidligst servet i gang onsdag morgen klokken 6.30 dansk tid.