Amerikansk sportsstjerne i sorg - faren død i trafikulykke

Den amerikanske sportsstjerne James White er i sorg.

Søndag var hans forældre involveret i en billykke, hvor faren blev dræbt og moren er i en kritisk tilstand.

Det skriver NFL.com.

Den 28-årige amerikanske footballspiller, der har spillet hele karrieren i New England Patriots, fik beskeden umiddelbart inden gårsdagen kamp mod Seattle Seahawks og blev derfor udeladt af kamptruppen.

Dødsfaldet frembragte flere reaktioner fra modstandere og tidligere holdkammerater.

Seattle Seahawks quarterback, Russell Wilson, åbnede pressekonferencen efter netop gårsdagen NFL-kamp med at sende nogle bevægede ord til James White. De to spillede sammen på college.

»James, jeg beder for dig, hvis du kan høre mig,« sagde Russell Wilson:

»Mit hjerte er tungt, for en af mine holdkammerater, James White, fra Wisconsin - en af de sødeste fyre, holdkammerat, en af de hårdeste fightere, en af de bedste mennesker, jeg kender - har fået et hårdt slag og har mistet sin far. Jeg ved endnu ikke, hvordan det ser ud med hans mor. Mit hjerte har været tungt hele dagen, mens jeg har tænkt på ham.«

Også James Whites tidligere holdkammerat Tom Brady, der tidligere i år skiftede til Tampe Bay Bauccaneers har reageret.

'Jeg er knust over den tragedie, min gode ven har været ude for. Der er få mennesker, man møder i livet, der gør alt på den rette måde. James er én af dem. Venlig, blid, kærlig, voldsomt konkurrenceminded og hårdtarbejdende. Hans forældre opdragede en fantastisk søn. Vi sørger alle med James i denne svære tid,' skriver Tom Brady på Twitter.

James Whites far, Tyrone, var politimand i Miami.

Som runningback for New England patriots har footballspilleren været med til at vinde Super Bowl tre gange.