Amerika rykker i Kessler

Tv-kanalen HBO har givet Mogens Palle et konkret tilbud på fire Mikkel Kessler-kampe i USA. Palle-lejren håber dog at lokke flere dollars ud af amerikanerne.

Mikkel Kessler er godt på vej til at hamre sig igennem til USA. Bokserens manager Mogens Palle hævder overfor flere medier, at der allerede inden aftalen om kampen mod Joe Calzaghe i november, lå et konkret tilbud fra den amerikanske tv-station HBO om at lave fire kampe i USA.

Mogens Palle erkender, at der bliver spillet et højt økonomisk spil ved at lade Mikkel Kessler gå i ringen mod Calzaghe. En Kesslers-sejr vil dog kaste endnu flere dollars af sig, forudser han.

- Jeg kan godt se det fornuftige fra HBO's side. De ser en mulighed for at lave nogle attraktive kampe med Mikkel til en fornuftig pris. Man kan måske sige, at gambler lidt. Men når nu Mikkel har besejret Calzaghe, vil den pris, Mikkel kan få for at bokse fire kampe for HBO, være dobbelt så høj, siger Mogens Palle til Ekstra Bladet.

Ifølge avisen har Mikkel Kessler fået tilbudt kampe på HBO mod Jermain Taylor, Kelly Pavlik, Bernard Hopkins og Roy Jones Junior.

/ritzau/