Alonso vil fortsætte hos Ferrari

belgium-formula-one-grand-prix
Den spanske racerkører vil ikke ud af sin kontrakt med Ferrari efter sæsonen, hvor han ellers har været sat i forbindelse med et skifte til McLaren og Kevin Magnussen. Fold sammen
Læs mere

Den spanske racerkører vil ikke ud af sin kontrakt med Ferrari efter sæsonen, hvor han ellers har været sat i forbindelse med et skifte til McLaren og Kevin Magnussen.

Men den forbindelse synes nu endelig at være død.

I hvert fald fortæller Fernando Alonso selv, at han ikke overvejer at forlade Ferrari før hans kontrakt med italienerne udløber.

- Jeg har ikke nogen intention om at skifte i øjeblikket. Jeg vil vinde med Ferrari og gøre det job færdigt, som vi startede sammen for nogle år siden. Og så vil vi se, hvad fremtiden bringer, siger han i forhold til det gentagende rygte om interesse fra McLaren, der angiveligt vil hente ham til teamet.

Fernando Alonsos beslutning er umiddelbart godt nyt til både Kevin Magnussen og teamkammerat Jenson Button hos McLaren.

Spekulationer er således gået på, at spanieren var udset til at erstatte den ene af de to med den erfarne englænder som favorit til at ryge ud, da hans kontrakt med McLaren udløber efter denne sæson.

Den officielle bekræftelse af de fortsatte samarbejde mellem Ferrari og Fernando Alonso kan meget vel komme i denne weekend, hvor Formel 1-karavanen rammer Ferraris hjemmebane i Monza.