All England: Dansk herredouble vil hele vejen denne gang

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding føler sig bedre rustet til All England-semifinale end i 2015.

Herredoublen med Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding banede sig sent fredag aften vej til All England-semifinalen for anden gang i karrieren med en sejr i tre sæt over kineserne Lu Kai og Zheng Siwei.

Da duoen tilbage i 2015 tabte semifinalen, var det et kæmpe resultat, men siden har duoen bidt sig fast i top-10 og været med til at triumfere i Thomas Cup.

Derfor vil de ottendeseedede danskere ikke allerede nu vurdere, om de har begået et stort resultat ved at nå semifinalerne.

- Den må vi tage, hvis vi taber semifinalen. Vi tænker ikke, om det er stort resultat nu. Vi vil gerne videre, siger Mads Conrad-Petersen og tilføjer:

- I 2015 var det et stort resultat. Siden har vi prøvet at vinde Thomas Cup, og det er specielt, så vi vil gerne prøve at komme længere.

- Vi har aldrig været i bedre form, så vi er bedre rustet end for to år siden. Det handler om at finde det rette spændingsniveau, siger han.

I semifinalen venter en svær opgave mod de femteseedede indonesere, Marcus Fernaldi Gideon og Kevin Sanjaya Sukamuljo, som danskerne dog har slået i begge indbyrdes opgør hidtil i karrieren.

Det skal ifølge Mads Pieler Kolding bruges som afsæt.

- De havde et vanvittigt 2016 på Super Series-niveau, men vi har en god statistik mod dem, og den skal vi forsøge at følge op på, siger Kolding.

Også den andenseedede damedouble med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen spiller semifinale lørdag.

De møder de tredjeseedede sydkoreanere, Jung Kyung Eun og Shin Seung Chan, som danskerne har slået i tre ud af fem indbyrdes opgør i karrieren.

- Kan vi holde niveau, bliver det en sjov kamp. Vi plejer at have fede, tætte kampe mod dem. De vil også gerne spille badminton og tage initiativet, så der bliver kamp om overtaget, forudser Kamilla Rytter Juhl.

Lørdagens semifinaleprogram begynder klokken 13 dansk tid. Damedoublen er sat på som fjerde kamp på bane 1, og den danske herredouble skal i aktion i den efterfølgende kamp på banen.

/ritzau/