Aldo Petersen bag Brøndby-overtagelse

Tidligere storaktionær i FCK Aldo Petersen står bag Peter Schmeichels købstilbud til Brøndby.

- Det er Aldo, der kommer med de fleste af pengene, sagde Peter Schmeichel ved pressemødet om købstilbudet på 250 mio. kroner aktier i Brøndby.

Aldo Petersen var med i den oprindelige investorgruppe, der sammen med Flemming Østergård gik ind i FCK og opbyggede Parken til et imperium.

- Vi er en investorgruppe, som består af gamle venner, der har kendt hinanden i over 20 år. Vi har været heldige at tjene mange penge på vores investeringer, og vi er parate til at investere et betydeligt beløb sammen med Peter i Brøndby, sagde Aldo Petersen om gruppens tilbud, der dog umiddelbart mere minder om et overtagelsesforsøg:

- Vi har et ønske om at finde en fælles løsning, et samarbejde med Per Bjerregård omkring den stærke kultur, der er i Brøndby. Et krav er, at vi kan få indflydelse, så vi har forlangt at der skal ske et løft mellem A og B aktier. Vi glæder os over at se en udvikling i den sag, selvom vi undrer os over, at meddelelsen er givet til Fondsbørsen og ikke til os Vi håber, at Brøndby og Bjerregaard vil vende tilbage til os for at tale videre, sagde Aldo Petersen.

- Vi har vurderet, at Brøndbys nuværende markedskurs på o. 350 mio. kroner er rimelig. Brøndby har meddelet, at man har tab i dette regnkabsår og har netop mistet sin hovedsponsor. Vi vurderer, at det er vigtigt for Brøndby at få tilført kapital for at kunne udvide med de forretningsområder, der er nødvendige.

Aldo Petersen nævnte en række Parken-investeringer som områder, der er med til at gøre FCK til en financiel succes.