Ajax-profil vil glemme sejr i returopgør mod Tottenham

Selv om Ajax vandt første kamp, tager Ajax-spilleren Daley Blind ikke CL-avancementet for givet.

- Vi skal gå ind til kampen, som om det stod 0-0 og var første kamp. Vi skal spille aggressivt og vise vores angrebsiver, for opgøret er ikke forbi endnu, siger Daley Blind på tirsdagens pressemøde. John Thys/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Presset er på papiret skubbet over på Tottenham før onsdagens Champions League-semifinale ude mod Ajax.

Men selv om hollænderne vandt 1-0 i det omvendte opgør i London i sidste uge, understreger Daley Blind, at Ajax-spillerne ikke må tro, at finalebilletten er hjemme.

- Vi skal gå ind til kampen, som om det stod 0-0 og var første kamp. Vi skal spille aggressivt og vise vores angrebsiver, for opgøret er ikke forbi endnu.

- Jeg er ikke nervøs, men det er sundt at være en smule spændt. Jeg har sovet godt de sidste par dage, siger Ajax-profilen på tirsdagens pressemøde ifølge uefa.com.

Ajax har imponeret i Champions League i denne sæson.

Mandskabet, der har Lasse Schöne, Kasper Dolberg og Rasmus Nissen Kristensen i truppen, slog Real Madrid og Juventus på sin vej til semifinalen.

Og i gruppespillet spillede Ajax to gange uafgjort med den tyske storklub Bayern München.

Cheftræner Erik ten Hag er stolt af det, han har set fra spillerne.

- Det er en fornøjelse, og det vigtigste er energien, og hvordan de kæmper for hinanden, lyder det tirsdag fra træneren.

- Vi skal vinde kampen i morgen (onsdag, red.), og vi skal gøre det, vi er bedst til. Vi bliver nødt til at vinde. Det er en ny kamp, som vi skal vinde, siger han.

Allerede tirsdag er der Champions League på menuen, når Liverpool og Barcelona skal afgøre, hvem der tager den første finaleplads.

Kampen mellem Ajax og Tottenham spilles onsdag klokken 21.

Finalen finder sted på Atlético Madrids hjemmebane, Wanda Metropolitano, den 1. juni.

/ritzau/