Agger forstår fansenes beslutning om at blive hjemme

Daniel Agger vil ikke bruge de manglende Brøndby-fans som undskyldning for 0-2-nederlaget til FC København.

Der plejer at være en øredøvende stemning blandt Brøndbys medrejsende fans, men det var der ikke i søndagens 0-2-nederlag til FC København i Parken.

De havde valgt at blive væk fra søndagens derby i Superligaen på grund af restriktioner og manglende mulighed for at lave tifoer og bakke Brøndby op.

Brøndby-stopperen Daniel Agger forstår og respekterer fansenes beslutning, og han vil ikke bruge den manglende støtte på lægterne som en undskyldning for nederlaget.

- Selvfølgelig er det altid rart at have opbakning. Når vi er på udebane, så føles det som en hjemmebane. Det er en luksus, du har som Brøndby-spiller, og det var lidt anderledes.

- Men det er ikke noget, som skal tage nogen som helst procent af vores præstation overhovedet, siger Agger.

- Man må forholde sig til de ting, der er besluttet. Og så må man acceptere dem. Vi har fuld forståelse for vores fans. Vi forstår og accepterer, at de ikke dukkede op.

- De er altid 100 procent bag os. Og det er noget, som vi er taknemmelige og stolte over, at vi er i en klub, hvor fansene altid bakker os 100 procent op lige meget hvor i Danmark, vi drager hen. Og sådan bliver det også på onsdag, siger han.

Agger henviser til onsdagens returkamp i pokalsemifinalen mod FCK, hvor Brøndby har mulighed for at få en hurtig revanche.

- I og med at vi kan spille os i en pokalfinale, så bliver det en af de vigtigste kampe i sæsonen. Vi vil alle sammen gerne stå der. Vi vil alle sammen spille en pokalfinale. Vi vil alle sammen gerne komme dertil.

- Men det kræver et resultat på onsdag, og det skal vi fokusere på, siger Agger.

Brøndby spillede 1-1 i den første pokalsemifinale, og det er et godt udgangspunkt, mener den danske landsholdsanfører.

- Et udebanemål er altid godt. Men det er en ny kamp, og vi skal ud for at vinde den, fastslår Agger.

Han vil ikke se en gentagelse af søndagens præstation, som var under niveau.

- Det må ikke ske, at vi indkasserer et mål i vores bedste periode. Hvis vi skal opsummere hele kampen, så var FCK skarpere end os på de afgørende punkter.

- Resultatet var vel meget fair. De var skarpere end os. Vi var ikke skarpe, erkender Agger.

/ritzau/