AGFs sportschef utilfreds med offentlig uro

Brian Steen Nielsen ærgrer sig over den offentlige uoverensstemmelse mellem cheftræner Peter Sørensen og anfører Steffen Rasmussen.

Brian Steen Nielsen ærgrer sig over den offentlige uoverensstemmelse mellem træner Peter Sørensen og anfører Steffen Rasmussen. Foto: Axel Schütt Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

AGFs sportschef er ikke tilfreds med, at klubbens træner og anfører i forbindelse med AGFs kamp mod FCK søndag i Superligaen udvekslede holdninger om hinanden for åben skærm.    Uroen mellem Peter Sørensen og Steffen Rasmussen begyndte, da træneren fortalte til Canal 9, at AGFs reservekeeper, Emil Ousager, havde overhalet den skadede anfører og klubikon Steffen Rasmussen i kampen om målmandsposten.

Det var en udmelding, der kom fuldstændigt bag på Steffen Rasmussen, og som kaldte den 'mærkelig' og 'underlig', eftersom han ikke selv havde fået noget at vide af cheftræneren - og i øvrigt slet ikke var aktuel til opgøret, fordi han døjer med en skade.

Men uroen mellem cheftræner og anfører skulle aldrig have ramt offentligheden, fortæller AGFs sportschef Brian Steen Nielsen.

- Overordnet ser jeg sådan på det, at det er vigtigt, at man holder nogle af de holdninger og tanker internt, som var ude i går (søndag, red.). Dem skulle vi måske have taget internt i stedet for, at det kom ud på den måde, det gjorde. Men ellers er det jo bare at evaluere tingene i dag, som vi også normalt gør efter en kampdag - men også med de ting, der var i går, siger han.

Meningsudvekslingen mellem Peter Sørensen og Steffen Rasmussen ses blandt iagttagere som meget problematisk, fordi målmanden nærmest er synonym med AGF og en bærende spiller i klubben. 

- Sådan synes jeg ikke, at man skal se på det, fordi alle skal behandles ens i forhold til de værdier, man nu engang har i en klub. Det er vigtigt, at vi alle sammen lever op til de værdier, vi har både i handling og kommunikation. Og hvis der er nogle ting, som man ikke har været tilfreds med, så tager man det selvfølgelig op internt. Og det er jeg sikker på også bliver gjort i dag, siger Brian Steen om mødet mandag.

Overrasker det dig, at det her mellem Peter Sørensen og Steffen Rasmussen kom frem søndag?

- Nej, men det ærgrer mig. Vi har i det her forår brug for at få skabt noget fællesskab omkring tingene for at lykkes med det, som vi gerne vil. Og jeg håber selvfølgelig, at de uoverensstemmelser, der lige har været, bliver clearet, for det kunne jo være, at de blev sagt med et glimt i øjet, siger Brian Steen Nielsen.

Cheftræner Peter Sørensen kom før kampen yderligere i fokus, fordi han havde valgt at bænke midtbanespilleren Casper Sloth.

Der har før været historier fremme om, at der skulle være problemer i forholdet mellem Casper Sloth og Peter Sørensen. Er der det?

- Det vil jeg slet ikke gå ind på. Det er svært for mig jo, så du må spørge Casper og Peter om de har nogle problemer med hinanden, siger sportschefen.