AGFs redningsmand understreger betydning af FCK-bommert

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Jesper Lange drillede FCK med et mål i de sidste minutter og fik lagt låg på AGF-ballade. FCK beklager kostbart Wiland-drop.

For AGF kan Jesper Langes scoring til slutresultatet 1-1 mod FC København kort før tid i forårspremieren blive af særdeles stor betydning. Den tidligere Esbjerg-angriber dukkede op i et sovende FCK-forsvar og straffede Johan Wiland, der i FCK-målet ikke kunne være tilfreds med sin egen reaktion, da det kostede. at tre point blev vekslet til et enkelt.  - Det er fantastisk. Jeg tror, at det er første gang, jeg prøver det, så det var dejligt, sagde den nærgående angriber efter kampen til Canal9 om matchvinder-målet i AGF-trøje.

Forløsningen kan også være med til at dæmpe presset på træner Peter Sørensen, der inden kampen spædede yderligere til rygter om mislyde mellem ham og spillertruppen, da landsholdsprofilen Casper Sloth var bænket, mens den skadede anfører Steffen Rasmussen på live tv erklærede sig skuffet over, at cheftræneren ligeledes på tv havde ytret sig om hans position i duellen med konkurrenten Emil Ousager i stedet for at gøre det direkte til ham selv.

Jesper Lange erkender vigtigheden af det ene point.

- Det betyder utrolig meget, Den indsats der blev lagt for dagen giver meget. Også til dem, der kommer her i dag for at støtte os. Det var dejligt for os at få slettet det nul for foråret, så vi er i gang, sagde Jesper Lange til Canal9.

For FCK var der glæde over at se tilbagevendte Andreas Cornelius score i sin første kamp på hovedstød, mens Rurik Gislason førte an med sin energi i skabelsen af yderligere chanceovertag til de orangeklædte københavnere.

- Vi sidder på dem i begge felter og er overlegne i chancestatistikken. Vi skal bare stå distancen. Vi spiller godt i 85 minutter og laver en blunder til sidst. Så egentlig ser det fint ud, hvis vi bare kan undgå det, analyserede FCKs Thomas Delaney.

FCK-træner Ståle Solbakken erkendte også bitterheden i den fejl i markeringen omkring Jesper Langes mål, der blev toppet af målmand Johan Wilands fumlerier ved nærmeste stolpe.

- Johan tager den ni ud af ti gange, sagde Ståle Solbakken efter kampen og understregede, at han er tryg ved den svenske landsholdskeeper.

FC København er dermed fem point efter topholdet FC Midtjylland, der lørdag tabte 1-2 på udebane mod OB.