AGF-træner: Præstationen var vigtigere end pointet

David Nielsen mener, at AGF leverede en flot præstation, og at de spillede lige op med FC Midtjylland.

AGF-træner David Nielsen kunne se sit mandskab hente et point på udebane med 0-0 mod FC Midtjylland i Superligaen lørdag. Henning Bagger/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

AGF kunne lørdag aften tage hjem fra Herning med et point efter 0-0 mod FC Midtjylland i de to klubbers sæsonpremiere i Superligaen.

Det ene point mod det forsvarende mesterhold var et resultat efter en præstation, der gjorde AGF-træner David Nielsen glad.

»Det er en flot kamp af os. Vi styrede kampen i de første 20 minutter, og det var godt at se. Det var en rigtig, rigtig god præstation. Fysisk var vi ekstremt stærke,« siger David Nielsen.

Han er stolt af sine spillere, men resultatet betød ikke meget for ham i sidste ende. Det var AGF-spillernes præstation i kampen, David Nielsen fokuserede på bagefter.

»For mig ville det ikke betyde det store, hvis de havde scoret til sidst, for jeg følte, at det var stærkt at spille lige op med FCM, men for spillernes skyld var det godt, at vi fik et point med hjem.«

»Præstationen er det vigtigste. Vi kom her og spillede lige op med FCM, og styrede kampen i de første 20 minutter. Det tror jeg, at de fleste er halvt chokerede over,« siger AGF-træneren.

Top-6 er ambitionen i AGF, men truppen er stort set uændret i forhold til den forgangne sæson.

Det ændrer dog ikke noget for Peter Christensen, der er sportsdirektør i AGF. Han mener, at den nuværende trup er stærk nok, men han holder stadig øje med transfermarkedet.

»Jeg synes, at vi har en god gruppe, men der er også halvanden måned tilbage af transfervinduet.«

»Vi er ikke forpligtet til at gå på transfermarkedet, men vi er på markedet i og med, at vinduet fortsat er åbnet,« siger sportsdirektøren.

/ritzau/