AGF-træner mener skadet målmand blev forført

AGFs træner Peter Sørensen afviser, at der er nogen problemer mellem ham og den skadede førstekeeper Steffen Rasmussen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

AGFs cheftræner Peter Sørensen afviser nu, at der skulle være nogen form for kurre på tråden mellem ham og klubbens mangeårige førstekeeper Steffen Rasmussen. Han mener, at keeperen er blevet forført til at kritisere Sørensens udtalelser om det øjeblikkelige styrkeforhold mellem Rasmussen og den nuværende førstemålmand, Emil Ousager, forud for søndagens kamp mod FC København.

Peter Sørensen fremhævede Ousagers nuværende form på bekostning af den skadede Rasmussen:

- Jeg mener, at Emil er en god målmand. Og da Steffen blev skadet, var Emil den bedste af de to. Der er områder, hvor Steffen er bedre end Emil. Men der er også områder, hvor Emil er bedre. Der er ingen, der siger, at Emil ikke ville have stået uanset hvad, sagde Peter Sørensen til Canal9 forud for FCK-kampen.

Det fik efterfølgende Steffen Rasmussen til at sige, at trænerens udtalelser var underlige, og at de måtte stå for egen regning.Peter Sørensen siger til Jyllands-Posten, at Rasmussen efter hans mening blev lokket af intervieweren:

- Steffen havde ikke set interviewet, da han blev bedt om at forholde sig til det, og han kendte ikke konteksten. Jeg har talt med Steffen i dag og fortalt ham, hvad sammenhængen er, og jeg tror, at vi er enige om, at det er ukontroversielt. Men det er klart, at hvis man får en mikrofon stukket i hovedet og hører en udtalelse, man studser over, så er det klart, at spilleren bliver forført til at mene, at han skulle være omtalt negativt. Måske køber han i splitsekundet den præmis. Det er naturligt nok, og jeg har ikke været gal på ham over hans reaktion, siger Peter Sørensen, som fortsat selv mener, at hans egen udtalelse om styrkeforholdet mellem de to keepere var helt udramatisk og ukontroversiel.

Reporter Mette Cornelius fra Canal9 afviser dog, at hun på nogen måde skulle have forført Steffen Rasmussen til hans udtalelser:

- Det her er sludder eller spin, skriver hun på Twitter og linker til Jyllands-Postens interview med Peter Sørensen.

- Steffen fik det nøjagtige citat lige inden interviewet, men var allerede orienteret om interviewets indhold, inden han kom ned på sidelinjen og fik en mikrofon i ansigtet. Så der var god tid til at overveje ordene, fastslår Mette Cornelius.