AGF tavse om Tullberg

Ingen i AGF vil udtale sig om Regginas påståede interesse for angriberen Mike Tullberg. Sportsdirektør Brian Steen Nielsen var ikke på stadion mandag aften.

- Ingen kommentarer.

Det er standardmeldingen fra en hemmelighedsfuld AGF-lejr oven på rygterne om et forestående salg af angriberen Mike Tullberg til italienske Reggina. Angiveligt skulle Serie A-klubben være villig til at lægge et større millionbeløb på bordet for dels Tullberg, dels FC Nordsjællands Kris Stadsgaard, men ingen i Århus ville kommentere Tullberg-rygterne. En storsmilende, men ordknap Mike Tullberg blev omringet af journalister, da han kom ud fra omklædningsrummet efter AGF's 0-0-kamp mandag aften mod Lyngby. Men den 21-årige angriber gled af på alle spørgsmål og sagde nej tak til at stille op foran tv-kameraerne. AGF-direktør Lars Windfeld afviste, at sportsdirektør Brian Steen Nielsens fravær skyldtes forhandlinger med Reggina. Ifølge Windfeld var sportsdirektøren i Sverige mandag aften for at se fodbold.

- Hvis der var noget, der var tæt på, så ville jeg vide det, og det gør jeg ikke. Men i morgen er der en ny dag, og man ved aldrig, hvad der kan ske, sagde Lars Windfeld.