AGF-spillere har fået mundkurv på

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Onsdag aften fik Peter Sørensen silkesnoren i AGF. Tidligere på aftenen var klubben nærmest blevet ydmyget i pokalturneringen af AaB, der i Aarhus besejrede 'de hvide' med 4-1. Det nederlag var den velkendte dråbe, der fik bægeret til at flyde over. Fyringen af Peter Sørensen faldt så sent på aftenen, at mange af spillerne endnu ikke var blevet gjort bekendt med fyringen, da BT fangede dem over telefonen:

- Det har jeg ikke hørt noget om. Så det kan jeg ikke sige noget til. Jeg ved jo ikke engang, om du taler sandt, sagde en noget omtumlet Steffen Rasmussen, før han lovede at tjekke op på det og vende tilbage.

I mellemtiden nåede en fællesbesked dog at cirkulere rundt i spillertruppen:

- Jeg har lige fået en besked om det. Her fik jeg også at vide, at

jeg ikke måtte udtale mig til pressen, så du må vente til i morgen, sagde Martin Jørgensen.

Samme besked kom fra Casper Sloth og fra holdets anfører, Anders Kure:

- Jeg har ingen kommentarer, før efter vores træning i morgen formiddag. Det håber jeg, er ok, skriver han i en sms til BT.

 På sin hjemmeside begrunder den administrerende direktør i AGF, Jesper Christensen, fyringen med manglende resultater det seneste år:

- Det er med stor beklagelse, at vi har set os nødsaget til at ophæve samarbejdet med Peter Sørensen. Vores resultater har over en længere periode været utilfredsstillende, og det er vores vurdering, at selskab og klub er bedst tjent med at skifte cheftræner, skriver han.

Indtil en ny træner er ansat, overtager assistentræner Jesper Fredberg ansvaret for holdet.