AGF sender Morten Duncan til lægetjek i polsk bundklub

Morten "Duncan" Rasmussen skal senere tirsdag gennemgå et lægetjek hos den polske klub Pogon Szczecin.

AGFs Morten "Duncan" Rasmussen mod Helsingørs Daniel Jørgensen i Alka Superliga-kampen mellem AGF og FC Helsingør på Ceres Park i Aarhus , fredag den 1. december 2017. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger

København. For anden gang i karrieren ser fodboldspilleren Morten "Duncan" Rasmussen ud til at skulle sige farvel til AGF.

Angriberen, som med 145 mål er den mest scorende nogensinde i Alka Superligaens historie, skal senere tirsdag til lægetjek hos Pogon Szczecin.

Klubben er sidst i den polske liga med 17 point for 21 kampe.

Morten "Duncan" Rasmussen, som onsdag fylder 33 år, fik tilbage i 2002 debut for AGF i Superligaen.

Han blev i klubben frem til januar 2006, hvor Brøndby købte angriberen.

Morten "Duncan" Rasmussen lavede en pæn portion mål i Brøndby, og fire år senere blev han solgt til den skotske storklub Celtic.

Opholdet i Skotland blev dog ingen succes, og tre gange blev danskeren udlejet til først tyske Mainz, dernæst AaB og til sidst Sivasspor i Tyrkiet.

I sommeren 2012 var det slut med at turnere rundt til skiftende klubber, da FC Midtjylland hentede Morten "Duncan" Rasmussen hjem til dansk fodbold.

Han blev i klubben i tre et halvt år og var med til at blive dansk mester i 2015.

I januar 2016 - ti år efter at han havde forladt AGF - blev han igen præsenteret som spiller i den aarhusianske klub.

Morten "Duncan" Rasmussen fortsatte ufortrødent målproduktionen, og i sidste sæson scorede han 16 gange i ligaen.

I denne sæson er veteranen dog kun noteret for fire ligascoringer.

Han udtrykte som klubbens anfører sin tydelige utilfredshed, da AGF sidste efterår valgte at fyre cheftræner Glen Riddersholm, som "Duncan" også havde arbejdet sammen med i FC Midtjylland.

Afløseren som cheftræner i AGF, David Nielsen, har ikke set Morten "Duncan" Rasmussen som et naturligt førstevalg i angrebet, og det forestående klubskifte skal ikke mindst ses i det lys.

/ritzau/