AGF overhaler Lyngby med sejr i topkamp

dannyolsennsns

Der lugter altid lidt af Superliga i Aarhus, men nu begynder man også at kunne fornemme aromaen i resten af landet, efter AGF for første gang i utallige runder ligger på den rigtige side af oprykningsstregen.

AGF vandt søndagens topkamp mod Vendsyssel med 2-1 og er nu på den andenplads, som det meste af Aarhus håber, de kan holde til juni. Her afgøres det, hvem der får de to oprykningspladser i første division. Den ene står der efterhånden Viborg på.

Men Danny Olsen er ved at skrive sit og holdkammeraternes navn på den anden plads i elevatoren til Superligaen. For anden kamp i træk blev den tidligere landsholdsspiller matchvinder for AGF, da han efter en kæmpe afbrænder selv fik sparket riposten i mål til 2-1.

Mate Vatsadze havde bragt AGF foran, mens Martin Bergvold udlignede i kampen mellem "Superliga-zombierne". Altså to hold med tidligere Superliga-spillere og drømme om at genopstå i den bedste danske række.

Den drøm er større for AGF end Vendsyssel, der med en forfærdelig start på forårssæsonen har spillet sig helt ud af kampen om oprykningspladserne med syv point op til AGF og en kamp mere.