AGF fortsætter Superliga-march med ny sejr

AGF slog HB Køge og fortsætter sin vej mod Superligaen. Fold sammen
Læs mere

AGF kan godt begynde at glæde sig til søde Superliga-drømme, for mens konkurrenten på 1. divisions tredjeplads Lyngby er gået i stå, blomstrer aarhusianerne i forårsvejret.

Torsdag var Morten Wieghorsts tropper på besøg hos HB Køge og vandt med 2-1 i den udsatte kamp.

HB Køge, som i weekenden slog Lyngby med 3-1 på udebane, har haft en god stime og fået 10 point i de sidste fem kampe, men allerede midtvejs i første halvleg kom hjemmeholdet bagud, da Stephan Petersen med venstre ben bankede bolden i mål.

Kort før pausen kunne 1. divisions topscorer Mate Vatsadze så score sit 14. sæsonmål i rækken, da HB Køges målmand ikke kunne holde på Jesper Langes skud. Gorgieren opsamlede riposten og kunne nemt sætte kampens andet mål ind.

Anden halvleg foregik det meste af tiden på AGFs præmisser, men i slutningen af kampen lykkedes det hjemmeholdets Brandao at skabe lidt spænding om udfaldet, da han scorede et reducerende mål.

Men AGF holdt hjem og kan med sejren notere sig, at holdet nu har seks point ned til Lyngby på tredjepladsen. Samtidig er AGF ubesejret i foråret.

Tidligere på aftenen havde Vendsyssel og Vejle Boldklub spillet uafgjort 0-0, og det er et resultat, vejlenserne bedst kan bruge, da klubben nu har ni point ned til den fatale nedrykningsstreg.