AGF forklarer fyring af Laudrup-scout

Jens Andersson forklarer, at samarbejdet med Erik Larsen ikke fungerede optimalt. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

AGF ansatte i sommer Erik Larsen som scout kort efter træner Morten Wieghorsts ankomst til klubben, men allerede nu er Michael Laudrups tidligere samarbejdspartner færdig i den aarhusianske klub.

Erik Larsen har over for BT forklaret, at han tror, fyringen hele tiden har været planlagt fra AGF-direktør Jacob Nielsens side, og at det har været meningen, at den nye sportschef Jens Andersson skulle varetage hans opgaver, men sådan ser klubben det ikke.

»Erik Larsen blev ansat i august på en korttidskontrakt over 10 og en halv måned, så man ikke gik uforberedt ind i transfervinduet i vinter, og vi har valgt at afbryde samarbejdet nu, fordi det ikke har fungeret optimalt,« siger Jens Andersson.

»Jeg vil ikke kommentere i medierne, hvorfor det ikke har fungeret optimalt. Jeg konstaterer, at vi har valgt at afbryde samarbejdet. For mig er det ganske udramatisk, og han er kun stoppet fire måneder før tid. Jeg forstår godt, at folk gerne vil vide mere om det, men det er ikke noget, jeg vil tale om i medierne,« tilføjer Jens Andersson og afviser, at han skal overtage Erik Larsens opgaver.

»Nej, vi kommer til ved første anledning at se på, hvem der skal scoute for os i fremtiden. Vi må se, hvad vi kan få, men vi skal fortsætte med at have scouting. Vi må se, om det bliver en ny på fuldtid. Jeg skal også være med til at scoute spillere, og det har jeg også gjort i andre klubber, men der kan sagtens komme en ny scout.«

Ifølge Erik Larsen har det været Morten Wieghorsts ønske at få ham tilknyttet i AGF, men Jens Andersson ønsker ikke tale om den tidligere scouts syn på afskedigelsen.

»De ting, Erik Larsen har sagt, må stå for hans egen regning. Og hvad Morten Wieghorst synes om det her, det må du spørge ham om. Det kan jeg ikke sige.«

Før Erik Larsen kom til AGF, var han i Swansea sammen med Morten Wieghorst og Michael Laudrup.