Agent: Zimling bliver mobbet

Niki Zimlings agent, Vincenzo Morabito, er chokeret over, at Esbjerg-spilleren kan havne på bænken, fordi han ønsker at fuldføre sin kontrakt med vestjyderne.

Niki Zimling har haft stor succes i Esbjerg. Og derfor forstår midtbanespillerens agent Vincenzo Morabito ikke, at Esbjergs sportsdirektør Niels Erik Søndergaard har truet Zimling med en bænkeplads frem til kontraktudløb om et år. Bænken kan således være den pris Zimling må betale, da han for nylig har afslået at blive solgt.

- Vi er rystede og chokerede over den fremgangsmåde, Esbjerg har brugt. Det tangerer mobning og virker amatøragtigt, når en klub vil smide sin bedste spiller på bænken. Niki er altså lige blevet udtaget til ligalandsholdet, siger Vincenzo Morabito til Ekstra Bladet.

Niki Zimling har det seneste år været en ombejlet spiller, og selv om han tidligere har givet udtryk for, at han gerne ville prøve nye udfordringer, så har den 22-årige midtbanespiller besluttet at fuldføre sin kontrakt med Esbjerg. Det vil betyde, at den vestjyske klub vil gå glip af en større transferindtægt på Zimling.

/ritzau/