Afviser ansvar for Schumacher-ulykke

Skisportsoperatøren i Meribel-området frikendes nu for ansvar i forbindelse med Michael Schumachers ulykke. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den franske piste-operatør frikendes nu for ethvert ansvar i forbindelse med den tidligere racerstjerne Michael Schumachers skiulykke. Den offentlige anklager lukker undersøgelsen uden at anklage nogen for at være skyld i Schumachers forfærdelige styrt.

Den offentlige anklager Patrick Quincy har mandag formiddag fastslået, at der ikke blev konstateret nogle forsømmelser, og at man nu har lukket undersøgelserne.

- Ulykken skete i et offpiste-område. Skiltning, markering og information omkring pistens afgræsninger lever op til de franske normer i området, fastslog Quincy.

Der blev tidligere rejst spørgsmålstegn ved om, at pisten var markeret tilstrækkeligt klart, sådan at Schumacher ikke kunne være i tvivl om, at han kørte uden for pisten, da han styrtede og endte med at slå hovedet ned i klipperne.

Hvis anklageren var kommet frem til et andet resultat, kunne det have endt i en større erstatningssag.Den 29. december sidste år faldt den syvfoldige tidligere Formel 1-verdensmester under en skitur i Meribel-området særdeles uheldigt, da han løb ind i et område mellem to pister. Schumacher pådrog sig flere hjerneblødninger, og han blev efterfølgende lagt i koma på det lokale hospital i Grenoble. Det er stadig uafklaret, om tyskeren nogensinde genvinder bevidstheden, og i så fald hvilke mén han får efter ulykken.