Afstrafferen Ronaldo

Sikrede United 2-1-sejr over Everton.

Cristiano Ronaldo jubler efter 2-1-scoringen mod Everton. Fold sammen
Læs mere
Foto: Darren Staples/Reuters

Everton-manager David Moyes så det med det samme og kastede sit ansigt i hænderne. Han så, hvordan Steven Pienaar i et anfald af overmåde stor dumhed blot fire minutter før tid stak benet bagud og ramte Ryan Giggs, som et splitsekund senere røg i græsset i det belejrede straffesparksfelt.

Den sammenbøjede David Moyes hørte dommerens tøvende pift. Og sine egne eder. Derefter så han Cristiano Ronaldo løbe til bolden og klaske læderet ind som ultimativ nedtur efter en lang fight på Old Trafford, hvor Moyes’ tropper blot var små fem sekundviseromgange fra at redde 1-1 i land.

Godt nok havde Ronaldo med sit 10. ligamål i år bragt hjemmeholdet foran, men via Tim Cahills udligning fem minutter senere og flere gode indgreb af målmand Tim Howard, lugtede Everton mindst det ene point, også da bænkevarmeren Thomas Gravesen kom ind og leverede en god frisparksafslutning, før Steven Pienaar tabte overblik, hoved og dermed hele sit holds heroiske kamp med et klask. Et klask, der rungede videre i klapsalverne på tribunerne, da kampen blev fløjtet af og Manchester United kravlede tilbage i hælene på Arsenal i Premier Leagues løsrevne top.