Ærlig Ståle: Vi er ikke, hvor vi skal være

Tre træningskampe har FC København spillet forud for den kommende Superliga-sæson. Det er blevet til en smal 1-0-sejr over Horsens, et nederlag til NK Maribo, mens 'Løverne' fredag aften spillede 2-2 med engelske Bournemouth.

Se Ritzau: Solbakken: AaB starter næste sæson med et forspring. Ståle Solbakken før kampen mellem FCK-AGF Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

 Resultater, der på papiret langt fra virker skræmmende. Ståle Solbakken erkender da også, at der stadig er lang vej igen, før holdet er helt oppe i gear:

- Vi er ikke, hvor vi skal være. Men det er kun naturligt. Vi har meget at arbejde med, men vi skal nok blive bedre i kraft af, at vi får spillet mere sammen, og spillernes fysiske formåen bliver bedre, siger nordmanden, der også er ved at danne sig et indtryk af de mange nye spillere, der er kommet til. Og her har ghanesiske Daniel Amartey især imponeret:

- Han er en ung fodboldspiller med en veludviklet fodboldhjerne, som har gjort det godt her i starten. Han kan spille både i forsvaret og på midten, men med Zankas tilbagekomst kommer han nok til at kæmpe om en plads på midtbanen, siger han og fortsætter:

- Mussis er en mere vild type, der måske ikke er en decideret ledertype, men som bidrager med meget med sin fodboldmentalitet. Men han mangler en del rent fysisk, fordi han har haft noget længere ferie end de andre. Når man holder ferie, hvor han kommer fra, så ligger man stille, og det har han også gjort. Så han er lidt efter nu. Men det skal han nok komme efter. 

Der er en uge til, FC København spiller sin første kamp i Superligasæsonen.