Ærgerlige skader redder Delaney fra træthed

Thomas Delaney er klar igen efter den seneste skade, og han føler sig ikke slidt trods manglende vinterpause.

Thomas Delaney (til højre) er klar igen efter en fiberskade, som har holdt ham ude i tre ugers tid. Scanpix/Liselotte Sabroe
Læs mere
Fold sammen

Efter tre uger med en fiberskade i låret er den danske landsholdsspiller Thomas Delaney atter klar til comeback for sin tyske klub Werder Bremen.

Den tidligere FC København-spiller har fået en spillemæssigt fremragende start på tiden i Bremen med blandt andet et hattrick og flere udnævnelser til ugens hold i sportsmagasinet Kicker.

Med skiftet fra FCK til Werder Bremen i januar gik Delaney glip af den normale vinterpause, man har i Danmark, og trods den manglende ferie har trætheden ikke ramt midtbanespilleren.

- Der har været noget rart i, at jeg kom hertil i god form, og at jeg ikke behøvede at træne mig op igen, siger Delaney til dr.dk.

- Jeg synes faktisk ikke, at de mange kampe og manglende pause har sat sig på mig i form af træthed, og jeg tror ikke, det havde indflydelse på mine to skader, siger han.

Den første skade var en hjernerystelse, der krævede nogle ugers ro, mens han senest har haft en fiberskade.

Pauserne har været frustrerende for Delaney, som ellers har spillet fantastisk, men de har måske været med til at værne mod træthed og dårlig form.

- Desværre har jeg jo haft to pauser. Især ved den første skade kunne jeg ikke lave noget, fordi det var en hjernerystelse, som krævede ro.

- Så held i uheld, eller måske uheld i held, har jeg ikke haft ferie, men lidt afslapning på grund af skaderne, siger han.

Werder Bremen er siden Delaneys ankomst i januar krøbet væk fra nedrykningskampen i Bundesligaen og slås nu i stedet for en plads i europæisk fodbold i næste sæson.

/ritzau/