AC Milan møder unge London-løver

De forsvarende Champions League-mestre fra AC Milan fik en svær lodtrækning fredag i den prestigefyldte turnering, hvor holdet møder Arsenal.

AC Milan kommer på en svær opgave i London, når holdet skal forsøge at fortsætte sin march mod en ny Champions League-titlen. Ved fredagens lodtrækning i schweiziske Nyon blev italienerne parret med Arsene Wengers Arsenal-mandskab, der for øjeblikket viser blændende form.

London-holdet består primært af unge spillere, der har formået at spille Arsenal helt frem i topstriden om det engelske mesterskab, mens AC Milans spillerstamme udgøres af en række aldrende profiler, som ikke har fået spillet til at flyde i den italienske liga, hvor holdet blot indtager en placering som nummer 11. Holdet vandt dog i sidste weekend verdensmesterskabet for klubhold.

Lodtrækningen flaskede sig desuden således, at flere storopgør er i vente forude. De franske mestre fra Lyon møder de engelske fra Manchester United, Real Madrid møder Roma, mens Liverpool skal dyste om videre deltagelse mod Inter.

Den første kamp spilles enten den 19. eller 20. februar, mens der er returopgør enten den 4. eller 5. marts.

/ritzau/