Aberdeen tror på chancen

Aberdeen har kun samlet ét point i sine hidtidige Uefa Cup-kampe, men træner Jimmy Calderwood er optimistisk på skotternes vegne inden kampen mod FC København.

Aberdeens træner, Jimmy Calderwood, var selv til stede, da FC København onsdag tabte 0-2 til Atletico Madrid i Parken. Og skotten tror fortsat på, at Aberdeen kan gå videre, selv om holdet er tvunget til at slå københavnerne hjemme på Pittodrie Stadium den 20. december, hvis det skal ske.

- Vi skal jo bare vinde hjemmekampen mod FC København, og det havde vi gladeligt solgt den for inden turneringen. Så det er en vidunderlig chance for os, siger Calderwood til BBC.

Skotterne, der ligger nummer seks i den skotske Premier League og kom overraskende med i Uefa Cuppens gruppespil, hvor det dog kun er blevet ét point indtil videre.

- Men man bliver mere og mere sulten, jo længere man kommer hen, og vi har en reel chance for at gå videre, siger Calderwood, der forventer fuldt hus til den afgørende kamp.

Hans eneste bekymring går på, at spillerne Jackie McNamara, Jamie Smith og Darren Mackie efter alt at dømme ikke bliver klar til opgøret om små fjorten dage.

/ritzau/