Århus Håndbold og Sønderjyske deler i slutspilsjagt

Efter en sen udligning af Sønderjyske på hjemmebane endte opgøret i 888 Ligaen mod Århus Håndbold uafgjort.

Det spidser til i 888 Ligaen i håndbold for de hold, der forsøger at klemme sig med blandt de otte klubber i slutspillet.

Med det for øje tørnede Sønderjyske og Århus Håndbold samme torsdag aften i et ligaopgør, der blev usædvanligt tæt mod slutningen.

Med et halvt minut igen bragte Omar Ingi Magnusson gæsterne fra Århus Håndbold foran 24-23, men i de sidste sekunder fik Sønderjyske udlignet til slutresultatet 24-24.

Dermed måtte begge hold nøjes med et enkelt point, som ikke rigtig ændrede meget for de to klubber, der begge gik efter to vigtige point.

Sønderjyske nåede dermed op på 18 point side om side med Ribe-Esbjerg lige uden for top-8, mens Århus har 17 point på 11.-pladsen.

HC Midtjylland indtager aktuelt ottendepladsen i rækken med 20 point.

Første halvleg blev en lige affære, og derfor gik hjemmeholdet til pause foran 12-10.

De to hold fulgtes ad i det første kvarter, hvor Matthias Thynell bragte Sønderjyske foran 5-4, efter at Århus var foran 3-2 efter 12 minutter.

Det blev indledningen til dominans af hjemmeholdet, som med fire scoringer i træk bragte sig foran 8-4, og selv om aarhusianerne kom bedre med, så lykkedes det ikke at indhente forspringet i de første 30 minutter.

Efter pausen tog Sønderjyske igen fra med tre scoringer i træk til en føring på fem mål.

Gæsterne kom dog tilbage og skabte spænding og fra 12-17 fik aarhusianerne udlignet til 20-20 med ni minutter igen af opgøret ved Robert Gunnarsson.

Det lignede en sejr til gæsterne, men til sidst lykkedes det for Frederik Børm at udligne til slutresultatet.

/ritzau/