»Århundredets boksekamp« rykker nærmere

Læs mere
Fold sammen

Storkampen mellem boksestjernerne Floyd Mayweather og Manny Pacquiao rykker stadig nærmere på at blive til virkelighed, men de to boksere mangler fortsat at blive enige om alle vilkårene i kontrakten.

Det er verdens måske to bedste boksere i de seneste årtier, der i øjeblikket forhandler om det, som iagttagere har kaldt århundredes kamp.

Boksefans rundt om i verden har således længe sukket efter at se den ubesejrede amerikaner Floyd Mayweather møde filippineren Manny Pacquiao i en kamp om i alt tre VM-bælter i weltervægt-klassen. Et opgør, der stadig synes at rykke nærmere og nærmere.

Onsdag forlød det endda, at Manny Pacquiao havde accepteret sin del af det økonomiske i aftalen, og at kampen kommer til at stå 2. maj i år i MGM Grand i Las Vegas.

Men så langt er parterne dog ikke kommet, fortæller Manny Pacquiaos agent til BBC.

»Det er stadig lang vej igen. Men det bevæger sig i det mindste i en positiv retning,« siger Fred Sternburg.

Det er ikke kun økonomien, som Floyd Mayweather (37 år) og Manny Pacquiao (36 år) er uenige om, og i de seneste par år ikke har kunnet blive enes om i forsøget på at lave kampen.

Således har Floyd Mayweather flere krav, han vil have Pacquiao til at underkaste sig, før de to stjerne kan gå i ringen. Her kræver amerikaneren både specielle boksehandsker, samt at Manny Pacquiao op til kampen skal lade sig dopingteste af det amerikanske doping-agentur for brug af bloddoping.

Et krav, som den filippinske verdensstjerne har set som slet skjult dopinganklage mod ham.