Aalborg og BSV er på sikker semifinale-kurs

sdasdasdw
Aalborg-træner Jesper Jensen kan glæde sig over en fremragende start på DM-slutspillet. Fold sammen
Læs mere

Aalborg og Bjerringbro-Silkeborgs håndboldherrer tromler - helt som forventet - mod DM-semifinalerne.

Begge hold tog mandag deres anden sejr i playoff-gruppen, og dermed er vejen til medaljekampene banet.

Aalborg, der har haft en svær periode med enorme nederlag i Champions League og i pokalturneringens Final 4-stævne, har igen fundet melodien. I sidste uge blev det til en sikker udebanesejr over GOG, og mandag havde nordjyderne heller ingen problemer med at besejre HC Midtjylland hjemme i Gigantium.

31-27-sejren blev primært grundlagt på en flot første halvleg, hvor især hjemmeholdets svenske bagspiller Emil Berggren tog godt fra. En 17-11-føring kunne aalborgenserne gå til føring med.

Ved stillingen 24-16 midtvejs i anden halvleg var sejren for længst sikret, og Aalborg kunne uden større konsekvenser geare ned - hvilket gæsterne udnyttede til at pynte på resultatet.

Bjerringbro-Silkeborg måtte slide en del mere for de to point, da GOG mandag eftermiddag kom på besøg. 26-24 endte det efter 60 intense minutter.

Sydfynboerne var kommet til Bjerringbro med en ambition om at løbe værterne over ende med det velkendte GOG-varemærke - det hidsige kontraspil.

Den plan lykkedes fornemt i første halvleg, som gæsterne vandt med 14-13. Men med en flyvende Søren Rasmussen i Bjerringbro-Silkeborg-målet fik hjemmeholdet efterhånden overtaget.

Og da stregkæmpen Michael Knudsen scorede til 26-24 kort før tid, var sejren i hus for Peter Bredsdorffs tropper.

Aalborg og BSV har nu henholdsvis seks og fem point i playoff-gruppen. GOG og HC Midtjylland har begge nul point. Der resterer fire runder.