Aalborg Håndbold-jubilar advarer: KIF kan spille frit

KIF Kolding København har udspillet sin rolle, men det gør blot holdet sværere at besejre, mener modstander.

Aalborg Håndbolds René Antonsen (i rødt) kræver en sejr over KIF Kolding København torsdag aften. Arkivfoto. Scanpix/Henning Bagger Fold sammen
Læs mere

Aalborg Håndbold er favorit til at vinde torsdagens hjemmekamp mod KIF Kolding København, der har udspillet sin rolle i slutspillet efter fire nederlag i træk.

Med en sejr over KIF kan nordjyderne overtage andenpladsen fra GOG inden den sidste kamp i gruppe 1.

Skjern indtager lige nu førstepladsen i gruppen og er allerede sikker på en plads i semifinalen. Kun de to bedste hold i gruppen går videre til DM-semifinalerne.

Forsvarsspecialisten og stregspilleren René Antonsen, der runder sin kamp nummer 100 for Aalborg Håndbold mod KIF, kræver en sejr.

- Nu skal vi slå til. KIF Kolding København skal besejres, og det kræver, at vi præsterer på dagen, siger René Antonsen til klubbens hjemmeside.

Selv om KIF er uden chance for at gå videre inden holdets sidste to kampe, så mener René Antonsen, at det kan gøre opgaven endnu vanskeligere.

- Godt nok er de uden chancer for at gå videre, men det gør dem måske endnu sværere at spille imod. De kan spille frit, men vi bør være stærke nok til at besejre dem.

- Vi har haft et godt tag på dem i de fire første indbyrdes opgør i denne sæson, så det skal lykkes igen, fastslår René Antonsen.

René Antonsen kom til Aalborg Håndbold som U16-spiller fra Aalestrup, og bortset fra en afstikker på to sæsoner til Ribe-Esbjerg har han været i klubben siden.

Kampen mellem Aalborg Håndbold og KIF Kolding København spilles torsdag klokken 20.30.

/ritzau/