Aalborg Håndbold henter svensk målvogter

Aalborg Håndbold præsenterede søndag formiddag deres nye målmand i Gigantium i Aalborg. Det blev den 28-årige svensker , Andreas Palicka, der til sommer afløser Ole Erevik. Palicka kommer fra den tyske storklub THW Kiel, hvor han har været i syv sæsoner. Her ses han med formand Jan Larsen. Fold sammen
Læs mere

Aalborg Håndbold har søndag præsenteret Andreas Palicka som ny målmand i klubben. Svenskeren skifter fra THW Kiel på en tre år lang kontrakt gældende fra sommeren 2015.

Nyheden om Aalborg Håndbolds nye spiller, kom allerede frem lørdag, men først søndag bekræftede klubben, at det er Andreas Palicka, der var tale om.

Direktør Jan Larsen kalder udsigten til at få den svenske keeper ind i mål efter sommerferien for et scoop.

»Det er et scoop for Aalborg Håndbold at kunne sikre os en top-keeper som Palicka. Han er ikke blot en klasse-keeper, men kommer også med stor international erfaring fra de mange år i Kiel. Samtidig har han en udpræget vindermentalitet og en meget professionel indstilling til sit job,« udtaler Jan Larsen i en pressemeddelelse.

Svenske Andreas Palicka har spillet i THW Kiel i syv sæsoner, men har altså valgt at søge nye udfordringer hos Aalborg Håndbold i den danske liga.

»Jeg har valgt at fortsætte karrieren i Aalborg Håndbold, fordi det er en klub med ambitioner om at vinde titler og være med helt i toppen i dansk håndbold. Jeg kender flere svenske spillere, der har været i Aalborg Håndbold, og de har kun meget positivt at sige om klubben, så jeg glæder mig til at komme i gang til sommer,« siger Andreas Palicka selv om skiftet.