Aalborg banker Sønderjyske og spiller sig i DM-semifinale

Aalborg Håndbold er klar til DM-semifinalen efter en knusende sejr søndag over Sønderjyske på 33-23.

Aalborg Håndbold går som minimum videre som nummer to fra slutspilspulje 1 og er dermed sikker på en plads i semifinalen. (Arkivfoto) Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Aalborg Håndbold er klar til semifinalen i jagten på det danske mesterskab.

Søndag tog aalborgenserne den ene af to semifinalebilletter i slutspilspulje 1, da Sønderjyske blev slået med hele 33-23 i det nordjyske.

Sejren efterlader Aalborgs håndboldherrer med otte point i puljen med en enkelt kamp tilbage. Dermed er holdet sikker på som minimum at ende som nummer to i puljen.

I den anden kamp i puljen vandt TTH Holstebro 31-24 over de forsvarende mestre fra Skjern Håndbold.

Resultaterne betyder, at Aalborg har otte point på puljens førsteplads, mens Skjern har seks på andenpladsen. TTH indtager tredjepladsen med fem point, mens Sønderjyske har fire på den nederste plads.

Der kan altså stadig ske ændringer i sidste runde. Kun Aalborg er sikker på at gå videre.

Aalborg var i kontrol i søndagens kamp mod Sønderjyske. Ved pausen var det nordjyske hold foran med fem, og forspringet blev altså udbygget til det dobbelte, i takt med at de sidste 30 minutter blev afviklet.

Lidt tættere var det i kampen mellem TTH og Skjern. Her var hjemmeholdet TTH efter de første 30 minutter foran med tre mål ved stillingen 14-11.

TTH trak dog fra efter pausen, så der til sidst ikke var meget spænding om udfaldet.

I den sidste runde står Aalborg over for TTH, mens Skjern og Sønderjyske møder hinanden. Begge kampe fløjtes i gang onsdag klokken 19.

/ritzau/