AaB-træner vil revanchere stort nederlag til Brøndby

Morten Wieghorst kalder FC Nordsjælland for et af ligaens dygtigste hold med bolden før AaB's kamp i Farum.

Jores Okore (tv.) er karantæneramt i AaB's kamp fredag mod FC Nordsjælland, efter at han blev udvist i mandagens kamp mod Brøndby. Scanpix/Henning Bagger/arkiv Fold sammen
Læs mere

Det var en sløj indsats, da fodboldklubben AaB mandag tabte 0-3 hjemme til Brøndbys tophold i den første kamp i slutspillet om medaljer i Alka Superligaen.

Fredag aften gæster nordjyderne rækkens nummer tre, FC Nordsjælland, og der står revanche på menuen for AaB, der er nummer fem.

»Vi var alle skuffede efter kampen mod Brøndby. Især over første halvleg.«

»Heldigvis har vi allerede en kamp igen i morgen (fredag, red.), og her vil vi meget gerne revanchere præstationen i mandags,« siger cheftræner Morten Wieghorst til AaB's hjemmeside.

AaB-træneren var selv cheftræner for FC Nordsjælland fra 2006 til 2011, og han er forberedt på den spillestil, som fredagens hjemmehold kommer med.

»FC Nordsjælland er velspillende, og på bolden er det blandt de allerdygtigste hold i Alka Superligaen.«

»Holdet er af dygtige trænere sat godt op til hver enkelt modstander. Nu har vi mødt dem to gange i denne sæson, og vi ved, hvad de er gode til, og hvor vores muligheder ligger,« siger Morten Wieghorst.

AaB tabte i juli sidste år 2-3 ude til FC Nordsjælland. I februar i år spillede de to hold 1-1 i Aalborg.

AaB har anfører Rasmus Würtz tilbage efter karantæne.

Til gengæld må AaB undvære blandt andre Jores Okore, der fik et direkte rødt kort i kampen mod Brøndby og derfor er karantæneramt.

/ritzau/