AaB-træner smiler af Riddersholms mirakeludmelding

AaB-træner Lars Søndergaard giver ikke meget for AGF-træner Glen Riddersholms udmeldinger før pokalkamp.

Læs mere
Fold sammen

Den jyske fodboldklassiker mellem AaB og AGF spilles onsdag aften på Nordjyske Arena som den første af to semifinaler i DBU Pokalen.

AaB er ubesejret i de fire seneste betydende kampe mod AGF, hvoraf de tre seneste har resulteret i nordjyske sejre.

Det har været medvirkende til, at AGF-træner Glen Riddersholm har placeret favoritværdigheden hos AaB, og det morer nordjydernes træner Lars Søndergaard.

- Vi har naturligvis bemærket, at AGF's cheftræner kalder det et mirakel, hvis man skulle kvalificere sig til pokalfinalen på bekostning af AaB.

- Det har vi smilet lidt af de seneste par dage og tager det egentlig som udtryk for, at der også i AGF er pres på for at levere tilfredsstillende resultater.

- Favoritværdigheden påtager vi os dog gerne, men vi er bevidste om, at der venter os to meget jævnbyrdige kampe, hvor de velkendte små marginaler bliver afgørende, siger Søndergaard til klubbens hjemmeside.

Han henviser til AGF's seneste besøg i Aalborg 18. marts, hvor det endte 2-2 og generelt var en tæt kamp mellem de to rivaliserende klubber.

- AGF vil gerne bringe meget fysik og spille direkte, og der bliver et slag i kampen om at få opgøret over på egne præmisser, siger Søndergaard.

- Vores fokus er at præstere optimalt med masser af tempo, bevægelse og fart i pasningsspillet.

- Og vi kan glæde os over at møde frem til kampen med tre friske sejre i bagagen, hvilket forhåbentlig kan være et afgørende boost, så vi kan få et brugbart udgangspunkt med til returkampen i Aarhus i næste uge, lyder det fra AaB-træneren.

Efter tirsdagens træningspas stod det klart, at Rasmus Würtz og Jakob Ahlmann fortsat er ukampdygtige hos AaB.

/ritzau/