AaB-talent har ikke travlt med udlandet

AaB trænede onsdag eftermiddag før torsdagens Europa League-kamp mod Club Brugge på Aalborg Stadion.. Her ses Nicolaj Thomsen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hans kontrakt med AaB udløber først 31. december 2016. Ikke desto mindre er der en del, der tyder på, at Nicolaj Thomsen er fortid i den nordjyske Superliga-klub til sommer.

Således er han siden debuten på A-landsholdet i november måneds kamp mod Rumænien i Bukarest blevet kædet sammen med flere hollandske klubber; heriblandt Ajax, AZ og Feyenoord.

»Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg på et tidspunkt gerne vil prøve mig selv af i udlandet. Men jeg har ikke travlt,« siger Nicolaj Thomsen.

Han kan i torsdagens Europa League-kamp i Aalborg mod belgiske Club Brugge få en nøglerolle.

Ved onsdagens træningspas på Aalborg Stadion blev han placeret på den centrale midtbane sammen med Rasmus Würtz. Det betyder, at han er i spil til at overtage Kasper Risgårds plads, hvis veteranen ikke når at blive sin influenza kvit.

»Faktisk vil jeg allerhelst spille på den centrale midtbane. Men hvis Risgård bliver klar, er det okay for mig, at Kent Nielsen (AaB's træner, red.) sender mig ud på venstrekanten, siger Nicolaj Thomsen.

Han vurderer, at AaB får de svært mod Club Brugge.

»De er giftige, men ikke uovervindelige. Som jeg ser det, er det muligt at straffe dem på omstillingerne,« sagde Nicolaj Thomsen.