AaB-spiller skifter til Viborg

Mathias Wichmann skifter med øjeblikkelig virkning fra AaB til Viborg FF.
Læs mere
Fold sammen

Superliga-klubben AaB får ikke længere glæde af midtbanespilleren Mathias Wichmanns kvaliteter.

Således skifter han med øjeblikkelig virkning til 1. divisionsklubben Viborg FF.

»Her er jeg blevet tilbudt en kontrakt på 2½ år. Udfordringerne i klubben ser spændende ud. Det kunne være sjovt at være med til at spille dem tilbage i Superligaen. Det er i den retning, at mine ambitioner går,« siger Mathias Wichmann.

For Mathias Wichmann er afskeden med AaB dog fyldt med følelser:

»Det er klart, at AaB i mange år har betydet meget for mig, og det var fedt at være med til at vinde The Double i sidste sæson, ligesom det også har været lærerigt og en stor oplevelse med de mange europæiske opgør i efteråret. Jeg må dog også være realistisk at sige, at jeg har brug for fast spilletid, hvis jeg skal fortsætte min udvikling, og dét har jeg endnu ikke udsigt til i AaB, hvorfor et klubskifte er logisk.«

AaB's sportsdirektør Allan Gaarde kalder skiftet for vemodigt.

»Det er én af vores såkaldte egne spillere, vi tager afsked med. Wichmann er et produkt af vores dygtige talentarbejde, men vi er blevet enige om, at det er bedst for Mathias’ udvikling at fortsætte karrieren et sted, der kan tilbyde mere spilletid, end vi kan på nuværende tidspunkt, og vi ønsker naturligvis Mathias al mulig held og lykke fremover, siger Allan Gaarde.

AaB indleder i formiddag træningen forud forårssæsonen, hvor man udover Superligaen og den danske pokalturnering er klar til cup-kampene i Europa League.