AaB-skurk om udvisning: Ingen undskyldninger!

Randers FC - Aab, Alka Superliga, AutoC Park, Randers: Aabs Rasmus Würtz (C) får det røde kort af dommer Jakob Kehlet Fold sammen
Læs mere

AaB havde netop udlignet til 1-1 i mandagens udekamp mod Randers og fået blod på tanden, men så blev Rasmus Würtz udvist efter sit andet gule kort på bare tre minutter.

Den første advarsel faldt, da den ellers så rutinerede AaB-midtbanespiller nægtede at gå hen til dommeren efter en forseelse. Og tre minutter senere kom det andet og dermed det røde kort, da han mistimede en tackling.

»Han kan godt vælge at give mig en advarsel for det, men han kunne også godt have valgt noget andet, nu hvor jeg lige havde fået en anden. Men ingen tvivl om, at han kan forsvare begge kort,« sagde Rasmus Würtz efter kampen til TV3 Sport og fortsatte:

»Det er jeg pisseærgerlig over, men jeg er selvfølgelig glad for at se, at vi kæmper ét point hjem. Det var super godt arbejde af drengene, men først og fremmest for mit eget vedkommende, så er jeg selvfølgelig ked af det røde kort.«

Med sine 31 år skulle man mene, at Rasmus Würtz ved bedre end at være ulydig over for dommerens ordrer, og han havde da heller ikke meget at sige til sit forsvar.

»Det skulle jeg også have gjort. Der er ikke så mange undskyldninger for det. Når han kalder mig hen, så bliver jeg selvfølgelig nødt til at gå der hen,« sagde Würtz.

Selvom AaB spillede den sidste halve time i undertal, så formåede det at forsvare det ene point hjem. Randers ligger derfor på tabellens tredjeplads med 36 point, mens AaB indtager sjettepladsen med 32 point.