AaB-skurk efter nederlag: Det er 100 procent min fejl

Nicolai Larsen var ikke bleg for at indrømme, at han havde stor andel i Sønderjyskes sejr over AaB.

Læs mere
Fold sammen

AaB tabte søndag eftermiddag med 1-2 hjemme mod Sønderjyske. Nordjyderne kom ellers foran tidligt i kampen, men endte med at veksle sejr til nederlag mod det fysisk stærke udehold.

Der var ellers en snert af efterårets flow og offensiv genialt i åbningsminutterne, da Rasmus Jönsson sparkede AaB på 1-0.

Men to tvivlsomme indgreb fra målmand Nicolai Larsen betød, at sønderjyderne kunne stjæle alle tre point fra hjemmeholdet - til stor skuffelse for dagens AaB-synder.

- Jeg er specielt skuffet ved det andet mål. Det tager jeg 100 procent på min kappe. De bragte en masse fysik og vandt en masse andenbolde. Det er det, de kan, og det lykkedes for dem i dag.

- Det er rigtigt tungt, for vi havde chancen for at komme foran, inden jeg lavede fejlen til sidst. Jeg er rigtigt skuffet, for hvis der skulle have været en vinder, skulle det have været os, siger Nicolai Larsen.

Med en sejr kunne AaB have styrket mulighederne for sølvmedaljer, men i stedet er Sønderjyske nu kravlet over nordjyderne og op på andenpladsen.

- Det var et unødvendigt nederlag. De er jo ikke et bedre hold end os. Men de slog rytmen i stykker, og det er det, de er gode til.

- Vi må erkende, at vi ikke så er så skarpe i felterne, og det er et problem. Men vi er i hvert fald ikke et dårligere fodboldhold end SønderjyskE. Det synes jeg også, at vi viste i dag, siger Kasper Risgård.

AaB skal i næste spillerunde en tur til Randers. Inden da venter dog returopgøret mod AGF i pokalsemifinalen, hvor AaB tabte det første opgør hjemme med 0-2.

/ritzau/