AaB-målmand frygter ikke nyt mareridt

Carsten Christensen, billedet, erstatter karantæneramte Nicolai Larsen, når AaB torsdag aften møder portugisiske Rio Ave i Europa League-gruppespillet. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

AaB's reservemålmand Carsten Christensen frygter ikke et nyt mareridt, når nordjyderne torsdag møder portugisiske Rio Ave i Europa League-gruppespillet.

- Selvfølgelig var det ikke særligt sjovt at indkassere fem mål på kun 14 minutter mod Steaua Bukarest (for 14 dage siden, red.). Men oplevelsen har ikke påvirket mig negativt. I hvert fald er min nattesøvn ikke blevet ødelagt, siger Carsten Christensen.

Han kom på banen i det 59. minut, da Nicolai Larsen var blevet udvist. På det tidspunkt før rumænerne kun 1-0. Men herefter gik det stærkt, og da stadionuret netop havde rundet det 73. minut, var stillingen 6-0.

- Så mange mål på så kort tid har jeg kun indkasseret under træning. Men jeg føler ikke, at jeg kunne gøre noget ved de fem rumænske scoringer, siger Carsten Christensen, der glæder sig til kampen mod Rio Ave.

- Det bliver sjovt at være med fra start, og selvom jeg kun har spillet tre-fire førsteholdskampe i AaB, føler jeg mig klar til opgaven, siger Carsten Christensen.

Nicolai Larsen ærgrer sig over, at han må sidde udenfor.

- Jeg forstår stadig ikke, at jeg skulle udvises for forseelsen. Men heldigvis slap jeg med en enkelt karantænedag, siger han.

AaBs sidste træningspas før kampen afslørede, at Thomas Enevoldsen efter al sandsynlighed må starte på bænken.

- Desværre har jeg stadig problemer med skaden under foden. Den indsprøjtning som jeg fik under den seneste landsholdssamling har ikke rigtigt hjulpet, siger han.

I øvrigt må AaB til kampen undvære Rasmus Jönsson, Lukas Spalvis, Jakob Ahlmann og Patrick Kristensen, der alle plages af skader.

Rio Ave stiller heller ikke i stærkeste opstilling. Således må de undvære den lyskeskadede back Lionn. Han erstattes af Nuno Lopes.