AaB køber Rasmus Jönsson i Wolfsburg

aab-viborg

AaB har mandag sikret sig angriberen Rasmus Jönsson på en fast aftale de kommende to sæsoner.

Svenskeren er bestemt ikke noget nyt bekendtskab i Aalborg, hvor han var tilknyttet på en lejeaftale i den seneste sæson.

Her gjorde han et solidt indtryk på AaB's sportschef Allan Gaarde, og klubben har derfor købt ham fri af kontrakten med tyske Wolfsburg.

- Rasmus er en klassespiller, og i den seneste sæson så vi hans store værdi for holdet, hvor hans blik for spillet gav adskillige mål, assists og chanceskabende afleveringer, siger Allan Gaarde til AaB's hjemmeside.

Rasmus Jönsson fik afslutningen på sidste sæson ødelagt af en skade og er siden blevet opereret. Men det afskrækker ikke AaB.

- Rasmus har nu gennemgået en operation i lysken, og der vil derfor gå et stykke tid, inden vi ser ham i aktion. Alligevel er vi sikre på, at vi endnu ikke har set det bedste fra ham, og vi glæder os til igen at se ham trække den rød-hvide trøje over hovedet, fortæller Allan Gaarde. Rasmus Jönsson selv glæder sig over at skulle tilbage til AaB.

- Jeg føler mig meget værdsat og trives virkelig i Aalborg, så jeg glæder mig til at komme tilbage og er meget opsat på at vise fansene, hvor god jeg er, når jeg er på 100 procent, siger han.