AaB kæmper sig tilbage og får point mod Sønderjyske

Selv om AaB kom bagud i første halvleg, lykkedes det nordjyderne at sikre sig et 1-1-resultat mod Sønderjyske.

ALKA Superliga SønderjyskE - AAB Sydbank Arena 29. november 2016 AAB spillerne - her Jakob Ahlmann og Kasper Risgård (th) appellerer til dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt for at der ikke var frispark - et frispark, som førte til hjemmeholdets føringsmål.Foto: Frank Cilius / Scanpix 2016 Fold sammen
Læs mere
Foto: Frank Cilius
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Haderslev. AaB holder snor i Sønderjyske, der ligger lige over slutspilsstregen, efter at aalborgenserne sled sig til 1-1 i Haderslev tirsdag aften.

Kasper Risgaard stod for udligningen 17 minutter før tid og sørgede dermed for, at der fortsat er fem points afstand til sønderjyderne inden de sidste syv spillerunder af grundspillet.

Et nederlag havde været kortbart for AaB, der da også kom engageret på banen og startede opgøret bedst.

Efterhånden fik sønderjyderne dog bidt sig mere fast i gæsternes zone, og her fra skulle der ikke gå lang tid, før den første scoring faldt.

AaB-keeper Nicolai Larsen samlede en tilbagelægning op, og det gav et indirekte frispark til hjemmeholdet, som Marc Dal Hende hamrede i mål til 1-0.

AaB lod sig dog ikke slå ud af scoringen og forsøgte at lægge pres på hjemmeholdet, men havde svært ved at tilspille sig chancer. I stedet var det sønderjyderne, der lukrerede på giftige omstillinger.

Efter pausen styrede Sønderjyske begivenhederne fra start, men AaB'erne arbejdede sig efterhånden ind i kampen igen.

Med knap 20 minutter tilbage på uret blev Jakob Ahlmann tacklet i feltet af Pierre Kanstrup, og på det efterfølgende straffespark gjorde Kasper Risgård det til 1-1.

Sønderjyske havde flere chancer i kampens afslutning, hvor Nicolai Larsen flere gange måtte i aktion. Flere scoringer blev det dog ikke til, og opgøret endte 1-1.

Resultatet betyder, at Sønderjyske fortsat er med i top-6 med 28 point, mens AaB er nummer otte med 23.

 

/ritzau/