AaB henter svensk forstærkning

Allan Gaarde og Kent Nielsen har tilføjet Andreas Blomqvist til AaB-truppen.
Læs mere
Fold sammen

AaB har torsdag aften forstærket sig med den svenske midtbanespiller Andreas Blomqvist, som kommer til de danske mestre fra Mjällby AIF.

Andreas Blomqvist er 22 år og har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2019.

»Andreas Blomqvist er en teknisk dygtig, spilintelligent og målfarlig spiller, der både styrker vores kvalitet og vores bredde i truppen. Han indeholder et stort potentiale, og vi har en tro på, at han kan fortsætte sin udvikling hos os, og vi er selvfølgelig glade for, at han valgte AaB som sin nye klub,« siger AaBs sportsdirektør, Allan Gaarde, til klubbens hjemmeside.

I Mjällby AIF nåede Andreas Blomqvist at gøre sig bemærket med 10 mål i 67 kampe i Allsvenskan. Han har foreløbig fået to optrædener på det svenske A-landshold.

Han tiltræder i AaB med øjeblikkelig virkning.

»Det bliver vældigt spændende, og AaB er for mig en fantastisk klub at komme til. AaB vandt i den seneste sæson både mesterskabet og pokalturneringen, og samtidig spiller man attraktiv fodbold,« siger spilleren.

»Min ambition er selvfølgelig at blive en del af holdet så hurtigt som muligt, og jeg ser frem til at udvikle mig både som fodboldspiller og som menneske i mine nye omgivelser i Aalborg«, tilføjer Andreas Blomqvist.

AaBs nye svenske spiller kan allerede få spilletid i fredagens venskabskamp mod AGF.