45.000 fans fejrede Beckhams debut

David Beckham fik natten til fredag sin længe ventede debut for Los Angeles Galaxy. Flere end 45.000 fans fejrede fodboldstjernens 21 minutter på banen.

Spller med nummer 23 på ryggen skiftes ind - David Beckham fik sin debut for LA Galaxay.<p>Foto: Reuters Fold sammen
Læs mere

Så skete det endelig. Efter at have været ude med en skade i sæsonens første tre kampe kunne David Beckham natten til fredag løbe på banen i sin debut for sin nye amerikanske klub, Los Angeles Galaxy, da holdet tabte 1-0 på udebane mod D.C. United. Den 32-årige midtbanespiller startede på bænken, men blev skiftet ind med 21 minutter tilbage af opgøret.

- Skaden føltes bedre, end den har gjort længe. Det er svært efter at have været udenfor i otte uger, hvor jeg ikke rigtig har kunnet lave noget. Men jeg er glad for at være tilbage på banen, sagde David Beckham efter kampen.

Han gjorde ikke meget væsen af sig, men havde dog et enkelt forsøg på mål og et par gode diagonalafleveringer.

Den engelske fodboldstjerne fik aftenens to største bifald fra de 46.686 på et udsolgt stadion i Washington. Første gang var, da han i bar mave trak i sin spillertrøje kort tid inden, han kom på banen, og anden gang var, da han fik sin første boldberøring to minutter inde i sin debut.

/ritzau/