39-årige Brady bliver Super Bowls mest værdifulde spiller

Tom Brady kastede for 466 yards og var helt afgørende i dramatisk Super Bowl-sejr over Atlanta Falcons.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Houston. New England Patriots' quarterback, Tom Brady, løb med kåringen som den mest værdifulde spiller efter den historiske Super Bowl-kamp i NFL natten til mandag.

Tom Brady, der har vundet Super Bowl fem gange med New England Patriots, er nu blevet tildelt hæderen som MVP i en Super Bowl fire gange, hvilket er rekord i NFL-sammenhæng.

Efter kampen stod han noteret for 43 succesfulde kast for i alt 466 yards, to touchdowns og en enkelt interception i kampen, der sluttede 34-28 i New England Patriots' favør.

Den 39-årige Brady satte undervejs rekord for flest succesfulde kast og antal kastede yards, hvilket var afgørende i kampen, der længe så ud til at hælde til fordel for Atlanta Falcons.

Sent i tredje quarter var New England således nede med 25 point. Aldrig før er det lykkedes et hold at vinde en Super Bowl efter at have været så langt bagud.

Tom Brady vil ikke forholde sig til, hvorvidt denne Super Bowl-sejr rangerer over hans tidligere fire.

- De (sejrene, red.) var alle fantastiske. Dette hold ligner flere andre af de tidligere hold og havde stor mental styrke og et stærkt forsvar, siger Tom Brady.

Efter kampen blev Tom Brady lykønsket af familien, der består af hans kone, supermodellen Gisele Bundchen, deres børn og hans far og mor, som alle var på tilskuerpladserne i Houston.

- De er alle glade. Det er rart at have alle med her. Det bliver en stor fest i aften, siger Tom Brady.

/ritzau/