366 maratonløberen kommer på "Human to Hero"

Udenlandske medier har fået øjnene op for maratonløberen Annette Fredskov.

Annette Fredskov, som har fået en sclerose-diagnose, har sat sig for at løbe 366 marathonløb på 365 dage. Her ses hun efter det sidste. CNN vil gerne flyve til Danmark for at lave en udsendelse om hende til deres serie »Human to Hero« Fold sammen
Læs mere
Foto: Betina Garcia
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

41-årige Annette Fredskov fra Næstved, der har gennemført 366 maratonløb på et år, har for alvor fået sat sin løbepræstation på verdenskortet.

Onsdag var hun live igennem til den amerikanske TV-station CNN, hun er blevet interviewet til Fox News, og den britiske tabloidavis Daily Mail og flere andre medier i Storbritannien har beskrevet Annette Fredskovs bedrifter. M

en historien om de imponerende 15.443 kilometer, en distance, der omtrent svarer til afstanden mellem København og Sydney i Australien, som Annette Fredskov har tilbagelagt, stopper ikke der.

»Derudover skrev CNN tilbage. De vil gerne flyve til Danmark for at lave en udsendelse til deres serie »Human to Hero«. Ja, eventyret fortsætter,« skriver hun på sin blog.

Hver eneste dag i det seneste år har Annette Fredskov løbet et maraton, og søndag kronede hun bedriften med at løbe en dobbeltdistance på 84,4 kilometer.

BNB