26-årige Mads Laudrup stopper karrieren

Mads Laudrup vil forfølge sine ambitioner i en civilkarriere og lægger støvlerne på hylden øjeblikkeligt.

Mads Laudrup stopper fodboldkarrieren. Fold sammen
Læs mere
Foto: Bax Lindhardt
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I en alder af blot 26 år indstiller Mads Laudrup, den ældste af Michael Laudrups sønner, sin fodboldkarriere for at satse på en civilkarriere.

Tidligere i 2015 stoppede også lillebror Andreas Laudrup karrieren. Det var på grund af en ledbetændelsessygdom.

I en pressemeddelelse fra Mads Laudrups klub FC Helsingør fortæller klubben og Laudrup, at man er blevet enige om at ophæve samarbejdet efter ønske fra sidstnævnte.

- Det er naturligvis rigtig ærgerligt, at Mads har taget denne beslutning, idet Mads altid har været en fantastisk repræsentant for klubben og en helt igennem god holdkammerat.

- Da Mads kom og forelagde sit ønske om at få sin kontrakt ophævet, var det også en afklaret person, vi mødte, og derfor var vi heller ikke i tvivl om, at vi ville efterkomme hans ønske og løse ham fra kontrakten, skriver klubben.

Mads Laudrup er partner i firmaet Book en Stjerne og Playmaker Booking Management, og det er blandt andet de projekter, han nu vil bruge sin tid på.

- Jeg er afklaret i min beslutning om, at jeg på nuværende tidspunkt ikke kan forene professionel fodbold med de prioriteter, jeg har uden for banen.

- Jeg har været privilegeret og glad for, at jeg har fået utallige store oplevelser gennem de seneste ti år, og jeg glæder mig til at se, hvor nye veje fører hen, siger Mads Laudrup i pressemeddelelsen.

Mads Laudrup har gennem sin karriere spillet for klubber som FC København, Herfølge, HB Køge, Stjarnan (Island), Hobro og FC Helsingør.

Derudover nåede han også at spille 29 kampe for diverse danske ungdomslandshold.

/ritzau/