19.-seedet slovak: Jeg har intet at tabe mod Wozniacki

Magdalena Rybarikova forventer en meget svær kamp mod Caroline Wozniacki i fjerde runde af Australian Open.

Slovakiske Magdalena Rybarikova forventer mange hårde dueller med Caroline Wozniacki, når de to støder sammen i fjerde runde af Australian Open. Scanpix/Vincent Thian/arkiv Fold sammen
Læs mere

Det bliver 29-årige Magdalena Rybarikova, der står på den anden side af nettet, når Caroline Wozniacki søndag spiller fjerde runde i Australian Open i tennis.

Og den 19.-seedede slovak ser frem til en hård kamp mod sin danske modstander, der er seedet som nummer to i turneringen.

»Det bliver meget svært, men jeg ser frem til kampen. Jeg har intet at tabe. Jeg er i fjerde runde, og det havde jeg ikke forventet, da jeg kom hertil,« siger Magdalena Rybarikova.

Slovakken forventer mange hårde dueller mod en af WTA-tourens mest formstærke spillere.

»Caroline er meget fit. Hun må være den spiller, der er i bedst form på touren,« siger Rybarikova, der vil forsøge at ødelægge danskerens rytme.

»Det er vigtigt, at min serv fungerer, og så skal jeg spille aggressivt og forsøge at ødelægge hendes rytme. Jeg spiller måske lidt anderledes end mange af de andre piger, så jeg skal bare ind og spille mit eget spil,« siger Rybarikova.

Hun er ankommet til Melbourne efter et særdeles succesfuldt 2017, hvor det blandt andet blev til en semifinale i Wimbledon.

»Jeg begyndte året som nummer 450, fordi jeg ikke havde spillet i syv måneder på grund af en skade, så det var et drømmeår for mig. Jeg vandt et par ITF-titler (niveauet under WTA, red.) og var i semifinalen i Wimbledon, og det havde jeg ikke forventet,« siger Rybarikova.

Caroline Wozniacki havde dog et endnu mere succesfuldt år i fjor, hvor hun var den spiller, der vandt flest kampe på WTA-touren.

Derfor er Magdalena Rybarikova heller ikke i tvivl om, hvem der er favorit, når de to står over for hinanden i Melbourne Park.

»Hun er en ekstremt svær modstander for mig, fordi hun får så mange bolde tilbage. Hun er en stor fighter og server meget godt. Hun har været nummer et i verden, så hun er favorit i kampen,« siger Rybarikova.

/ritzau/