Vinteren må vente

til BM B Fold sammen
Læs mere

Impact Winter
Udvikler: Mojo Bones
Fås til PC.
Pris: Omkring 150 kroner.
http://www.impactwinter.co.uk/

»Impact Winter« rammer pladask ned i tidsånden ved at stille dig følgende yderst relevante problemstilling: Kan du overleve 30 dage i en verden plaget af ekstreme klimaforandringer? I Impact Winter er det dog et katastrofalt meteornedslag, der har forvandlet jorden til en enorm isterning og altså ikke menneskeskabte temperaturstigninger.

Så meget desto mere skuffende er det, at udviklerne Mojo Bones slet ikke formår at indfri spillets potentiale. Spillet blev udgivet uden noget så banalt som fungerende styring/controls, og selv efter en opdatering, der tilføjede understøttelse af computermus(!), så er Impact Winter et overordentlig klodset bekendtskab. Der er simpelthen ingen rimelig undskyldning for, at et spil i 2017 kommer på markedet i så ufærdig tilstand.

Et sted inde bagved alle fejlene gemmer der sig et habilt overlevelsesspil med en spændende præmis. Jeg vil ikke afvise, at det en dag kan blive værd at investere tid og penge på – men i spillets nuværende tilstand kan jeg ikke anbefale det.